Elektriker med års erfaring i København

Vi kan klare alt med strøm i. Både private og erhverv. Vi levere og skaber el og teknik løsninger af høj kvalitet, i et samspil med vores andre håndværker. Vi udføre alle slags el-installationer, små og store, i København og omegn .

Kvalitet & Tilfredshed er #1

Med vores erfarende elektriker, yder vi rådgivning før opgaven påbegyndes og sørger for, i tæt dialog med dig, at alt er efter lovgivning og regler. Så du har et fuldt funktionelt og trygt hjem.

Er du en privat husstand, offentlig institution, boligselskab, entreprenør eller noget helt andet, så kontakt os nu og få en snak og et uforpligtende tilbud, på dit næste murerprojekt. 

Forsikring af det med strøm i

Vi tager os af vores kunder og sørger for du føler dig tryg. Vi sikre din investere i dit næste projekt. Alle vores produkter er, i tilfælde af uheld, forsikret for op til 10.000.000 kr hos Topdanmark Forsikring A/S.

Hvad koster vores elektriker?

Vores el-installationer er til konkurrencedygtige priser. Vi finder den bedste løsning, og giver dig en tilbudspris, gratis og uforpligtende. Hvis der er spørgsmål til dette, eller gerne vil høre mere, ringer du bare. Vi står klar.

God materiel, til en lave priser

Vi sætter en ære i kvalitets håndværk. Derfor bruger vi kun de bedste materialer. Med mange års erfaring på bagen, har stiftet gode bekendtskaber gennem tiden. Det sørger for vi kan holde prisen nede og give dig et godt tilbud, og stadig anvende materialer af høj kvalitet.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN ELEKTRIKER

Vores erfarende elektriker står klar til at hjælpe dig med din næste el-installation. Alle elektriker er resultatorienteret og yderst pligtopfyldende.

Du kan kontakte os i dag på 52 81 80 61 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Gennem vores mange år, har vi haft en bred vifte af kunder. Fælles for dem alle, er følgende principper, vi er gået til opgaven med:

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog med kunden

Disse principper sikre det stykke arbejde vi levere til dig, og et resultat vores elektriker kan være stole på.

Få et tilbud

Udførte El-installationer

Her er kan du se nogle af de resultater vi har leveret til andre tilfredse kunder.