Fleksible & Passioneret Maler i København & omegn

Vores maler løser alle maleropgaver, indendørs og udendørs. Både private og erhverv. Det er vores mål at tilgodese kundernes behov og ønsker, gennem stor fleksibilitet og høj kvalitet. Vores maler går godt i sammenspil med andre håndværker. Vi arbejder blandt andet med Stuco, en form for dekorativ gips. Der kan komme til at ligne marmor. Vi arbejder i København og omegn.

Der er adskillige muligheder for kreative designs. Fra minimalistisk design, til luksuriøst og prestigefyldt design – vi kan klare det hele! Vi elsker at høre vores kunders kreative idéer, og hjælpe dem med at gøre drømme til virkelighed.

Kreativitet & Kvalitet i højsædet

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Vores kunder varierer bredt fra private husstande – offentlige institutioner – og mange andre former for virksomheder – boligselskaber og entreprenører. 

Kontakt os nu, så tager vi en gratis snak om dit næste malerprojekt og giver et uforpligtende tilbud.

Forsikring af dit malerprojekt

Vi tager os af vores kunder og sørger for du føler dig tryg. Vi sikre din investere i dit næste malerprojekt. Alle vores produkter er, i tilfælde af uheld, forsikret for op til 10.000.000 kr hos Topdanmark Forsikring A/S.

Hvad koster en maler i København og omegn?

Vi udfører malerprojekter til konkurrencedygtige priser. Når vi har kigget på dit malerprojekt, giver vi dig en nøjagtig tilbudspris, gratis og uforpligtende. Ring endelig hvis du har spørgsmål, eller vil høre mere.

Maling af høj kvalitet, til en lav pris

Vi går op i at vores håndværk er af højeste kvalitet. Vi bruger derfor kun de bedste byggematerialer.  Vi har været i branchen i mange år, derfor kan vi skaffe maling og øvrige materialer til den bedste pris. Derfor kan vi give dig et godt tilbud på dit næste malerprojekt.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN MALER

Vores erfarende malerer står klar til at hjælpe dig med din næste maleropgave. Du kan trygt vælge os, vi har kun pligtopfyldende maler.

Du kan kontakte os i dag på 42 40 11 29 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Gennem vores mange år, har vi haft en bred vifte af kunder. Fælles for dem alle, er følgende principper, vi er gået til opgaven med:

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog med kunden

Disse principper sikre det stykke arbejde vi levere til dig, og et resultat en maler kan være stole på.

Få et tilbud

Udførte Maleropgaver

Her er kan du se nogle af de resultater vi har leveret til andre tilfredse kunder.