Kvalitetsbevidst murer i København

Vi tilbyder alle former for murerarbejde. Vores murermester har mange års erfaring med tilbygninger samt renovering af badeværelser, køkkener m.m. Vi tilbyder løsninger for private og erhverv i København og omegn.

Fokus på dialog og tilfredshed

Vi brænder for vores håndværk og  laver alle former for murerarbejde. Kvalitet og pris, i sammenspil med lækkert design er vores spidskompetence. 

Er du en privat husstand, offentlig institution, boligselskab, entreprenør eller noget helt andet, så kontakt os nu og få en snak og et uforpligtende tilbud, på dit næste murerprojekt. 

Dit murerprojekt bliver forsikret

Vi tager os af vores kunder. I tilfælde af et uforudsete uheld, er alle vores produkter forsikret for op til 10.000.000 kr hos Topdanmark Forsikring A/S. Så du kan trygt ligge dit næste murerprojekt hos os.

Hvad koster en murer i timen?

Vi tilbyder rimelige priser for murerarbejde. Når vi har evalueret dit murer projekt, giver vi dig en nøjagtig tilbudspris, gratis og uforpligtende. Har du spørgsmål, ringe til os.  

De bedste, billigste materialer til dit murerprojekt

Vi sætter en stor ære i håndværk af højeste kvalitet. Derfor bruger vi kun de bedste byggematerialer. Vi har arbejdet i murerbranchen i lang tid, og har stiftet mange bekendtskaber gennem tiden. Derfor kan vi give dig et godt tilbud ved at anvende de bedste og billigste mursten til dit murerprojekt.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN MURER

Vores erfarne murersvende er klar til at hjælpe, med din næste mureropgave. Du kan trygt vælge os, vi er pligtopfyldende og kvalitetsbevidste murer.

Kontakt os på 42 40 11 29 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi går altid til opgaven eller projektet med fokus på at levere :

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog med kunden

Det giver en god oplevelse, en 100% løst opgave og en stolt håndværker.

Få et tilbud

Udført Murerarbejde

Et indblik i opgaver og resultater, leveret til andre tilfredse kunder.