Professionelle tømrer i København

Står du og mangler en professionel og ærlig tømrer med en dyb respekt for sit fag? Vi og vil alt indenfor tømrerarbejde. Vores mål er at skabe enestående og spektakulæret resultater, om end det er integrering af garderobeskab eller andre brugerdefinerede designs.

Intet skaber tryghed og hygge som at bo et sted, man selv har været med til at designe. Vores professionelle tømrer sørger for, at jeres drømme bliver til virkelighed, og levere resultater dig og din familie vil holde af.

Passion, Stemning & Forståelse

Vi elsker duften og følelsen af træ. Det kan skabe et virkeligt hyggeligt miljø i dit hjem. Vi er mestrer i træbearbejdning og personligeløsninger. Nogle af vores klienter har fx ønsket at genskabe døre, fra deres barndomshjem, og vi holder af at se glæden i vores kunders øjne, efter at have skabt noget der giver en personlige og følelsesmæssige værdi. Der er ingen opgaver, vi ikke kan eller vil udføre.

Vores kunder varierer bredt fra private husstande – offentlige institutioner – mange former for virksomheder – boligselskaber og entreprenører. Kontakt os nu, så tager vi gratis en snak om dit tømrerprojekt og giver et uforpligtende tilbud.

Forsikring af dit projekt

Vi tager os af vores kunder. I tilfælde af et uforudsete uheld, er alle vores produkter forsikret for op til 10.000.000 kr hos Topdanmark Forsikring A/S. Så du kan trygt ligge dit næste tømreprojekt hos os.

Hvad koster tømrearbejde?

Prisen for tømrerarbejde varierer, alt efter projektets omfang. Hos os, kan du altid regne med en rimelig pris. Når vi har evalueret dit tømrerprojekt, giver vi en nøjagtig tilbudspris, gratis og uforpligtende. Ring endelig til os med spørgsmål, vi har været i branchen i lang tid, og kan hurtigt svare på det meste.

Solide & holdbare materialer til lav pris

Vi sætter stor ære i at vores tømrerarbejde er af kvalitet, til fornuftige priser. Derfor bruger vi solide og holdbar materialer. Vi har arbejdet i tømrerindustrien i mange år, og har stiftet mange bekendtskaber gennem tiden. Derfor kan vi give dig et godt tilbud ved at anvende de bedste og billigste materialer til dit tømrerprojekt.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN MALER

Vores erfarende tømre står klar til at hjælpe dig med din næste byggeprojekt. Du kan trygt vælge os, vi er pligtopfyldende, passioneret og kvalitetsbevidste tømre.

Du kan kontakte os i dag på 42 40 11 29 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Gennem vores mange år, har vi haft en bred vifte af kunder. Fælles for dem alle, er følgende principper, vi er gået til opgaven med:

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog med kunden

Disse principper sikrer det stykke arbejde vi leverer til dig, og et resultat som vores tømrer kan være stole på.

Få et tilbud

Udførte Tømreopgaver

Her er kan du se nogle af de resultater vi har leveret til andre tilfredse kunder.