Hoved- og Totalentreprenør i København

Totalentreprenør med erfaringer fra små og store byggeprojekter, leverer vi kvalitet, i tæt samarbejde med vores partnere. Samtidig med at vi er i tæt dialog med jer og sikrer styring af tid og økonomi, til din fordel. 

Rådgivning & Erfaren Totalentreprenør

Hos KBH Byggeri yder vi professionel og erfaren byggeledelse. Vi står stærkt fagligt og kan tilbyde tømre, murer, elektriker, maler, kloak og VVS.

Vi stiller store krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Vi er meget kvalitetsbevidste og har fokus på at være transparent i vores arbejdsprocesser. Det mener vi skaber tillid og et stærkt samarbejde.

Kvalitet & Faglighed

Fagligheden ved vores hånværker og projektleder er direkte knyttet til kvaliteten af det resultat vi levere. Vi forstår at samle alle delene af byggeprocessen, på den mest effektive måde, uden at glemme partnere og bygherre.

Derfor stiller vi meget selvsikkert vores ressourcer, kompetente projektleder, til kontrol og styring af hvilket som helst projekt – nybyggeri, såvel som renovation.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

START EN UFORPLIGTENDE SAMTALE

Du kan kontakte os i dag på 42 40 11 29 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Gennem vores mange år, har vi haft en bred vifte af kunder. Fælles for alle resultater, er følgende:

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog

Disse principper sikre det stykke arbejde vi levere til dig, og et resultat man kan være stole på.

Få et tilbud

Hoved- og Totalentreprenør Projekter

Her er kan du se nogle af de resultater vi har leveret til andre tilfredse kunder.