VVS, klar til enhver udfordring i København

Vores dygtige VVS’er er klar til hvilken som helst udfordring. Vi har prøvet lidt af hvert, når det kommer til VVS. Så vi ved hvad der skal til, for at lave en holdbar løsning. Vi servicere hele København og omegn.

Kreativitet & Kvalitet i højsædet

Med mange års erfaring i VVS faget, kan vi rådgive og løse stort set alt når det kommer til vand, varme og sanitet. Om det er en ny installation, raperation eller vedligeholdelse. 

Vores kunder varierer bredt fra private husstande – offentlige institutioner – og mange andre former for virksomheder – boligselskaber og entreprenører. 

Kontakt os nu, så tager vi en gratis snak om dit næste malerprojekt og giver et uforpligtende tilbud.

Vores VVS-installationer er forsikret

Vi tager os af vores kunder og sørger for du føler dig tryg. Vi sikre din investere i dit næste projekt. Alle vores produkter er, i tilfælde af uheld, forsikret for op til 10.000.000 kr hos Topdanmark Forsikring A/S.

Hvad koster VVS egentlig?

Vi udfører VVS-installationer til konkurrencedygtige priser. Når vi har kigget på projektet eller opgaven, giver vi dig en nøjagtig tilbudspris, gratis og uforpligtende. Ring endelig hvis du har spørgsmål, eller vil høre mere.

Gode materialer til bedre priser

Vi sætter en ære i kvalitets håndværk. Derfor bruger vi kun de bedste materialer. Med mange års erfaring på bagen, har stiftet gode bekendtskaber gennem tiden. Det sørger for vi kan holde prisen nede og give dig et godt tilbud, og stadig anvende materialer af høj kvalitet.

100% Kvalitetsgaranti af dit næste byggeprojekt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN VVS'ER

Vores erfarende VVS’er står klar til at hjælpe dig med at løse din næste opgave. Du kan trygt vælge os, vi har kun pligtopfyldende VVS’er.

Du kan kontakte os i dag på 42 40 11 29 eller sende os en mail på info@kbhbyggeri.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Gennem vores mange år, har vi haft en bred vifte af kunder. Fælles for dem alle, er følgende principper, vi er gået til opgaven med:

  • Kvalitet
  • En god pris
  • Tæt dialog med kunden

Disse principper sikre det stykke arbejde vi levere til dig, og et VVS-resultat man kan være stole på.

Få et tilbud

Udførte Maleropgaver

Her er kan du se nogle af de resultater vi har leveret til andre tilfredse kunder.